Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgifter


 

Årsmötet 2021-02-16 beslutade om följande ändringar gällande medlemsavgiften:

Betalas till Bg: 5597-6559 eller Swisha till klubben: 123 213 4989

Medlemsavgifter
Medlemsavgift = 150 kr/person.
Person som önskar bli medlem fr.o.m. oktober betalar 75 kr.

Familjeavgift = 400 kr

Tävlingsavgift = 100 kr/vuxen som avser att delta i tävlingar.

Fr.o.m. år 2021 betalar klubben dessutom anmälningsavgifterna för de distrikts- och nationella tävlingar som faktureras klubben upp till 750 kr/år och medlem. Beloppet dras från den faktura som skickas ut från klubben till medlemmarna (två ggr/år). I beloppet räknas alltså inte de tävlingar där deltagarna själva betalar anmälningsavgiften direkt till arrangören (t.ex. O-ringen, Veterantävlingar).

Anmälningsavgifter ungdom (-25 år): Ingen förändring.


I medlems- och familjeavgift ingår medlemskap i Sala OK samt anmälningsavgifter för ungdomar (0 till och med 25 år) enligt fastställda regler. Medlemsavgiften är obligatorisk och innebär bl.a. att man har rösträtt på årsmöten samt tillgång till klubbens anläggningar, träningar och övriga aktiviteter enligt fastställda regler. Medlem som inte betalat medlemsavgift på två år utesluts ur klubben enligt föreningens stadgar.


Tävlingsavgiften är obligatorisk för alla vuxna (26 år-) som önskar representera Sala OK vid tävlingar. I tävlingsavgiften ingår att man blir registrerad i Eventor för Sala OK samt att klubben betalar anmälningsavgifter enligt fastställda regler. (Vuxen medlem som önskar delta på ”Öppen bana” innan tävlingsavgift betalats kan endast göra det som ”klubblös” och ska då betala anmälningsavgiften själv, direkt till arrangören.)


Varje år, direkt efter årsmötet skickas information om beslutade medlemsavgifter ut till samtliga registrerade medlemmar. I första hand sker det till den e-postadress som medlemmen uppgett, till de som inte uppgivit någon sådan skickas informationen med ”vanlig” post alternativt delas direkt i postlåda. Utskicket innehåller, förutom de beslutade medlemsavgifterna även information om när avgiften ska vara betald samt lite information om regler, rättigheter och skyldigheter som gäller för medlemskapet.


Anmälningsavgifter
Anmälningsavgifter för tävlingar som, enligt fastställda regler, ska betalas av den enskilde ska betalas minst 2 ggr/år. Klubben skickar faktura till berörda, dels efter halvårsskiftet och dels efter att ”ordinarie” höstsäsong är slut och ska vara betald senast angivna betaldag. Därutöver är det, som förut, tillåtet för var och en att betala in sin anmälningsavgift efter t. ex. varje tävling.

 

Klubbkläder betalas till Bg: 5597-6559 

Ullmax betalas till Bg: 5061-6994

Uppdaterad: 05 JUL 2016 16:53 Skribent: Lena Larsson
Våra sponsorer:
 
 Åkrahallen loggalit 
___________________________________
FriskaSala
Hittaut
VIKTIGT MEDDELANDE!
112app
SHE_165x165
  
 
 
 
 

Postadress:
Sala OK - Orientering
c/o Larsson, Lundagatan 5
73336 Sala

Kontakt:
Tel: +46702438311
E-post: This is a mailto link

Se all info