Hoppa till sidans innehåll

1 maj 2020

01 MAJ 2020 09:35
Det blir trots allt en dag att verkligen minnas.
  • Skapad: 01 MAJ 2020 09:35

Ett stort TACK vill jag därför framföra till er allesammans, medlemmar, stugbyggare, HU-deltagare , samarbetspartner och grannklubbar.

Trots allt mörkt kring Covid 19 som bland mycket annat kastat omkull vår planerade verksamhet och som tvingade oss att ställa in vår årliga tävling Silverjakten, så känns formen i klubben ändå på väg uppåt.

För vem kunde tro att den energin som nu ställdes om till att tidigare komma igång med vårt ”Friska Sala” projekt ”hittaut” skulle ge en sådan effekt. Vi brukar starta ”hittaut” den 1 maj i samband med Silverjakten men redan nu har HU-deltagarna nått upp till de senaste årens totala engagemang.  425 registrerade deltagare, 16 388 checkpoints har besökts och 40 deltagare har redan hittat alla 100 markörer. Hur mycket friskvård det egentligen innebär är svårt att säga men en statistisk uträkning säger att man avverkat ca. 33 000 km under 12 300 timmar.

Husbyggarna har inte varit sämre, för nu står tillbyggnaden i princip klar, det fattas bara några krokar och bänkar i omklädningsrummen sedan kan vi börja använda våra nya länge eftertraktade utrymmen.

Eftersom tävlingssäsongen varit inställd så har vi utifrån gällande restriktioner och rekommendationer inte kunnat förvänta oss den uppslutning som nu ändå blivit kring våra egna träningar, nybörjarkursen och när-arrangemang hos grannklubbar med tillgång till OL-banor dygnet runt oftast under en vecka i taget.

Detta visar verkligen på att om vi själva engagera oss och gör något tillsammans så kan vi uppnå fantastiska resultat och se framtiden ann med gott mod!

Ha en bra 1 maj!

/GLa

Skribent: Lena Larsson
E-post: This is a mailto link
Våra sponsorer:
 
 Åkrahallen loggalit 
___________________________________
FriskaSala
Hittaut
VIKTIGT MEDDELANDE!
112app
SHE_165x165
  
 
 
 
 

Postadress:
Sala OK - Orientering
c/o Larsson, Hällby 102
73360 Västerfärnebo

Kontakt:
Tel: +46702834984
E-post: This is a mailto link

Se all info