Hoppa till sidans innehåll

Så här tränar vi vidare

19 APR 2020 17:42
och vi behöver din hjälp!
  • Skapad: 19 APR 2020 17:42

Lördagsträningarna: Järndammen i all ära (vi har haft många fina träningar där i vår!) men nu är det nog dags att träna på nya ställen, vilket även ger deltagare från grannklubbar möjlighet att delta.

Vi välkomnar nu nya banläggare till lördagsträningarna.  Till dessa träningar inbjuds som idag, start 10-11 samt att banorna kan springas valfri tidpunkt = veckans bana.

Deltagare från grannklubbar kan nyttja veckans bana under eget ansvar, dock inte 10-11 lördagar (för att inte riskera att vi blir för många samtidigt). Träningarna läggs in i Eventor samt, som nu på vår hemsida. Kartor i PDF för egen utskrift samt även några ex i en låda på lämplig plats. Detta upplägg ger valfrihet åt alla, träna helt själv eller med några andra som skymtar i skogen och finns inom hörbart avstånd vid start/mål.

Onsdagsträningarna: Kommer att fortsätta som nu men med samma tillägg och tänk som ovan, alltså även som veckans bana. Här kan det bli så att de som inte är med på onsdagen får nöja sig med små snitslar i stället för skärmar vid kontrollerna. Eftersom vissa teknikträningar kräver en genomgång och förklaring, vilka moment som är tänkta att tränas osv för att "ge något" kommer Inga-Britt att lägga med ett PM som deltagarna då får läsa igenom själva.

Nybörjarkursen: Fortsätter som vanligt på onsdagar kl. 18.00

Kom ihåg! Kom bara om du känner dig helt frisk, ingen närkontakt, vi är ute hela tiden och ta med eget fika om du känner för det. 

Skribent: Lena Larsson
E-post: This is a mailto link
Våra sponsorer:
 
 Åkrahallen loggalit 
___________________________________
FriskaSala
Hittaut
VIKTIGT MEDDELANDE!
112app
SHE_165x165
  
 
 
 
 

Postadress:
Sala OK - Orientering
c/o Larsson, Hällby 102
73360 Västerfärnebo

Kontakt:
Tel: +46702834984
E-post: This is a mailto link

Se all info